Professionele netwerken

Eenpitter zijn heeft vele voordelen. Een groot nadeel is evenwel het gemis aan professionele toetsing door collega’s. Vandaar dat ik sinds mijn start als zelfstandig adviseur gewerkt heb aan de opbouw van een professioneel netwerk. Dit netwerk is gericht op vier thema’s. Hieronder licht ik ze toe.

 

Leiderschapsontwikkeling:

Ik onderhoud een uitvoerig netwerk met andere professionals die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig suggereer ik mijn coachklanten een deel van het traject bij deze professionals te doorlopen. Van 2006-2015 was ik partner van de Associatie van Business Coaches.

 

Strategisch en bestuurlijk advies: Treek groep

De Treek groep is een informeel netwerk van zelfstandige adviseurs die bij BCG en/of Horringa & de Koning hebben gewerkt. Wij werken vaak samen in projecten als het om sterk strategische of ook bestuurlijke vraagstukken gaat.

 

Commissariaat

Ik doe actief mee aan twee Nederlandse netwerken: 

  • NKCC/NCD
  • IN-Board, een sub-vereniging van de Nederlandse alumni vereniging van INSEAD

 

Familiebedrijven

Een nieuw netwerk, sinds voorjaar 2014: INNOO, advies en begeleiding van familiebedrijven - van generatie op generatie. Het is een kleine groep, zeer ervaren, adviseurs in het grotere familiebedrijf.